Webdesign

Je wilt een website, maar je weet nog niet of ik de juiste persoon ben. Om te zien of we samen naar een goede website kunnen werken maken  we  een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Als er een klik is, maak ik een gespreksverslag met een kostenraming waarin ik je vraag beschrijf en het stappenplan voor de opbouw van de website waarbij afspraken gemaakt worden.

De kostenraming is niet hetzelfde als een offerte. Ik kies hiervoor omdat tijdens het bouwproces onderdelen nog kunnen veranderen en de prijs nog kan veranderen.  Bij een offerte staat de prijs vast, in de praktijk is gebleken dat het voor jou als klant kosten bespaart als er per onderdeel wordt gefactureerd. Hierdoor kunnen we de kosten laag houden.  Als je hiermee akkoord bent, gaan we van start.

Stap in een nieuwe sfeer

Een website maken is het creeren van een sfeer en een wereld op zich waarin alle techniek als vanzelf lijkt te gaan. Jij als opdrachtgever hebt een bepaald beeld voor ogen. Ik geef het vorm. Als het goed is ben je blij verrast met de wereld waar je in stapt. Zo stap je in deze website in mijn kleurige wereld, maar ik maak met net zo veel plezier een heel sobere website, zolang de sfeer maar bij de persoon of het bedrijf past. 

Ontwikkeling

Een website maken doe je niet alleen. Ik werk samen met grafische vormgevers en illustratoren. Ik maak een ontwerp waarbij we kijken of alle wensen en eisen aanwezig zijn. We kijken naar de navigatie en naar wat vaste en veranderende onderdelen moeten worden. Als klant ontvang je altijd van te voeren een prijsopgave zodat er geen onduidelijkheden ontstaan.

Een greep uit gerealiseerde ontwerpen

Vormgeving logo: Tan de Jong. 

Beeldend kunstenaar, illustrator en decorbouwer. 

Cateringbedrijf, vormgeving logo : Tan en de Jong. 

Biologische boerderij en leefgemeenschap. Vormgeving logo: Lotte Klaver.

Online magazine over histamine intolerantie

Cursusplatform voor cursussen over gezondheid en welzijn

Bureau voor voedingsadvies

Vraag offerte aan

Bekijk de pakketten en vraag naar de mogelijkheden

Kosten

Mijn focus ligt op het ontwerpen van websites voor kleine ondernemingen in Nederland en Frankrijk. Een website hoeft niet duur te zijn. Sommige ontwerpbureau’s vragen minimaal €1000,- voor een homepage. Ik denk dat dat anders kan.  

Per branche heb je verschillende onderdelen nodig voor je website. Zo kan een restaurant een online menukaart op de website plaatsen en een bestelsysteem. En een bed & Breakfast of Chambre d’Hotes bijvoorbeeld een boekingssysteem of virtuele tour. 

Zo kijk ik samen met jou naar je wensen.

Wist je dat je op een website met alleen een homepage al aardig wat informatie kunt plaatsen? Je hoeft niet perse meerdere pagina’s te hebben.

De websites worden gebouwd in WordPress. WordPress gebruikt plugins, dit zijn applicaties, hiermee kun je allerlei functionaliteiten aan je website toevoegen. Van een portfolio, tot cursus, tot agenda. Afhankelijk van de complexiteit van een plugin zal de prijs worden samengesteld.

Pakketten

 

Basis €449,-

Standaard €929,-

Premium €1350,-

4 pagina’s

8 pagina’s

10 pagina’s

thema ontwerp aanpassing

thema ontwerp aanpassing

thema ontwerp aanpassing

content upload

content upload

content upload

responsive design

responsive design

responsive design

4 plugins/extensies

8 plugins/extensies

10 plugins/extensies

 

E-commerce functionaliteit

E-commerce functionaliteit

 

15 producten

30 producten

eigen foto’s plaatsen 

eigen foto’s plaatsen

eigen foto’s plaatsen

website beveiliging

website beveiliging

website beveiliging

contactgegevens

contactgegevens

contactgegevens

aanmelding bij Google

aanmelding bij Google

aanmelding bij Google

Google Analytics

Google Analytics

Google Analytics

zoekfunctie

zoekfunctie 

zoekfunctie

 

Het is ook mogelijk om een pakket zelf samen te stellen of alleen een setup voor de website aan te vragen. 
Voor meer informatie kun je mij mailen. info@lisagoudzwaard.nl